Hej!

Jag är en erfaren AD & grafisk formgivare som har jobbat med visuell kommunikation i 15 år. Jag har varit anställd, frilansat och vunnit pris ?.

Under åren har jag bland annat gjort integrerade kampanjer, annonser, grafiska profiler, foldrar, material till mässor och strategier för sociala medier. Jag älskar att ta fram starka koncept och intelligenta lösningar precis lika mycket som att knåpa med typografi, pixlar och formgivning

Många år i branschen har lärt mig massvis om hur man optimerar resultat, målgruppsanpassar budskap, skapar engagemang och långsiktiga och lönande kundrelationer. Det vill jag fortsätta jobba med.

Design och kommunikation är helt enkelt min kopp te – men jag klarar mig inte heller utan kaffe. Vill ni träffas över en sådan så hör mer än gärna av er!

Bästa hälsningar 
Nadja Moufid

? 073-506 38 98
✉️ nadja@highlightdesign.se
?‍? linkedin.com/in/nadjamoufid/